dilluns, 11 de novembre del 2013

Meló amb salsa de iogurt

Ingredients (4 persones)

1 meló
2 iogurts
4 cullerades de suc de llimona
2 cullerades d'herbes trinxades (alfàbrega, julivert, menta)
Sal
Pebre blanc
Unes fulles de menta per guarnir els plats

Preparació
Batem el iogurt amb la llimona i les espècies i deixem el resultat a la nevera unes quantes hores.

Notes
Si volem el plat per postres, només mesclem amb els iogurts la llimona, la menta i una mica de sucre,

Els iogurts grecs no queden tan líquids com els altres.

Podeu fer aquest plat amb el meló que trobeu a la botiga, però és millor fer-lo amb Cantaloup. No només queda més bonic pel color, sinó que a més està molt més bo. Trobo que el Cantaloup és el millor meló per cuinar.

Si prepareu meló amb pernil (això de les bodes d'abans), espolvoregeu una mica de menta sobre el meló cantaloup i veureu com millora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada