dimecres, 16 d’octubre del 2013

Truita de tomàquets frescos

A punt d'anar a taula
Ingredients (per a dues persones)
450 g de tomàquets
4 ous
5 cullerades d'aigua
Alfàbrega fresca picada
Oli, sal i pebre

Preparació
Escaldem i pelem els tomàquets, en traiem les llavors, el cor i el suc i els tallem fent tires primetes.

Batem els ous amb l'aigua, sal, pebre i alfàbrega fins que la mescla quedi escumosa.

Mentrestant, escalfem l'oli en un paella. Quan l'oli sigui calent, hi aboquem la mescla i l'estenem amb una espàtula. Ho cuinem fins que l'ou comenci a quallar; aleshores, anem posant les tires de tomàquet sobre la truita i seguim cuinant fins que la truita es faci del tot i els tomàquets s'escalfin. No ho remenem!

Guarnim el plat amb una mica més d'alfàbrega abans de servir-lo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada