divendres, 8 de novembre del 2013

Bescuit amb llet i oli

Acabat de sortir del forn

Ingredients
2 ous
250 g de farina
200 g de sucre
1 tassa de te de llet
1 tassa de te d'oli
1 culleradeta de llevat
mantega i farina per greixar el motlle
1 pell de llimona ratllada o una mica de vainilla per aromatitzar
1 pessic de sal

Preparació
En un bol batem els ous com per fer truita i hi afegim la llet, l'oli, el sucre i el que hàgim triat per aromatitzar.

A banda, mesclem la farina, el llevat i la sal i ho aboquem a poc a poc a la mescla d'abans per aconseguir la massa del bescuit.

Greixem un motlle com de plum-cake i hi aboquem la massa. Posem el motlle al forn poc calent i deixem que pugi amb el forn a menys de mitjà. Quan comenci a pujar, podem pujar una mica la temperatura, però mai ha de passar de forn mitjà (uns 160º).

Quan el bescuit està daurat, el punxem amb un filferro per comprovar que està fet per dins (triga si fa no fa una hora). Deixem refredar una mica el bescuit en el motlle i, quan el motlle estigui tebi, aboquem el bescuit en una reixeta perquè s'acabi de refredar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada