dimecres, 10 de març del 2021

Estofat en cocotte


Ingredients
1 kg de carn
2 cebes
3 grans d'all
1/2 fonoll
2 pastanagues
3 tomàquets madurs
Pebrot verd i vermell
Carabassó
Patates
1 cullerada de farina
1 l de vi negre
Sal, pebre, xocolata, orenga, anís en gra

Preparació
Escalfem l'oli, salpebrem la carn i la posem a daurar. Quan estigui llesta, la reservem i en el mateix oli, estovem la ceba i el tomàquet amb una cullerada d'orenga i una cullerada d'anís. Deixem que es faci amb el foc baix i la cocotte tapada uns deu minuts i, aleshores, destapem i triturem el sofregit per fer la base de la salsa. Incorporem l'ampolla de vi i la xocolata. Remenem bé i hi afegim la carn. Deixem que cogui uns deu minuts i ara, per a acabar, hi afegim la resta de verdures, tapem i deixem que cogui amb el foc baix una hora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada