dimarts, 28 de març del 2023

Estofat de vedella amb patates

Ingredients
Vedella per estofar
1 kg de patates
1 ceba grossa
1 cabeça d'alls
1 canó de canyella
1 tomàquet madur
1 got de vi negre
1 fulla de llorer
Clavells d'espècia, grans de pebre i unes llavors de coriandre
Aigua, oli, sal i 1 culleradeta de cúrcuma

Preparació
Escalfem oli en una cassola i hi afegim la carn per daurar-la i, quan ja gairebé la tinguem, hi afegim el vi i deixem que redueixi. Hi afegim la ceba i el tomàquet tallats a quarts, el llorer, els clavells, el pebre, els alls i la canyella. Cobrim amb aigua, deixem que qrrenqui el bull i trapem i abaixem el foc perquè bulli uns vint minuts.

Mentrestant, pelem i tallem les patates. Passats els vint minuts, afegim les patates a la cassolo i la cúrcuma. Hem de deixar coure les patates (entre un quart i vint minuts). Preparem una picada amb ametlles i un pessic de nou moscada i l'afegim a la cassola quan les patates estiguin gairebé llestes. Remenar i llestos.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada