dimecres, 16 d’octubre del 2013

Coca mallorquina d'albercocs

Després del primer atac...

Ingredients
4 ous
125 g de sucre
125 ml d’oli
250 g de farina
1 sobre de llevat
Albercocs



Preparació
Rentar, tallar per la meitat i desossar els albercocs (es reserven).


Blanquejar els ous amb el sucre. S’hi afegeix l’oli i es mescla bé. S’hi afegeix, tamisada la farina mesclada amb el llevat.


S’aboca la mescla sobre un motlle ample i pla (o sobre la placa del forn). Sobre la mescla hi anem posant els mitjos albercocs amb el forat a la part superior. Posem una mica de sucre en cada forat d’albercoc i també n’espolvorem una mica sobre la pasta.

20-25 minuts a forn mig (provar si està feta punxant-la. Si cal, es pot daurar una mica amb el gratinador).



Gràcies Marga

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada