diumenge, 13 d’octubre del 2013

Sopa d’api i poma

Foto de l'Ester. Gràcies.
Ingredients
3 pomes per a cuinar, sense pell ni cor i tallades en rodanxes
3 branques d’api picades
1,2 litres de brou vegetal
1 fulla de llorer
1 ceba gran picada
Sal, oli i pebre


Preparació
En una cassola escalfem oli i estovem les cebes. Quan les cebes estiguin toves, però no daurades, hi afegim les rodanxes de poma i les deixem cinc minutets fins que estiguin toves. Aleshores, hi afegim la meitat del brou amb la fulla de llorer i la sal i el pebre. Quan arrenqui el bull, baixem el foc, tapem la cassola i deixem que bulli mitja hora.

En una altra cassola posem la resta del brou amb l’api. Quan arrenqui el bull, baixem el foc, tapem la cassola i deixem que bulli mitja hora.

Retirem la fulla de llorer, ajuntem el contingut de les dues cassoles i triturem fins a aconseguir una crema fina.

Tornem a posar la cassola al foc i, quan arrenqui el bull, ja ho tenim llest.

Presentació

Servir immediatament. Es poden guarnir els plats amb una floreta feta de petits talls d’api.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada