![]() |
Foto de l'Ester. Gràcies. |
Ingredients
3 pomes per a
cuinar, sense pell ni cor i tallades en rodanxes
3 branques
d’api picades
1,2 litres de
brou vegetal
1 fulla de
llorer
1 ceba gran
picada
Sal, oli i
pebre
Preparació
En una cassola
escalfem oli i estovem les cebes. Quan les cebes estiguin toves, però no
daurades, hi afegim les rodanxes de poma i les deixem cinc minutets fins que
estiguin toves. Aleshores, hi afegim la meitat del brou amb la fulla de llorer
i la sal i el pebre. Quan arrenqui el bull, baixem el foc, tapem la cassola i
deixem que bulli mitja hora.
En una altra
cassola posem la resta del brou amb l’api. Quan arrenqui el bull, baixem el
foc, tapem la cassola i deixem que bulli mitja hora.
Retirem la
fulla de llorer, ajuntem el contingut de les dues cassoles i triturem fins a
aconseguir una crema fina.
Tornem a posar
la cassola al foc i, quan arrenqui el bull, ja ho tenim llest.
Presentació
Servir
immediatament. Es poden guarnir els plats amb una floreta feta de petits talls
d’api.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada