Massa
125 g de xocolata Suchard Bitra
75 g de sucre en pols
50 g de farina
125 g de mantega
3 ous
1 cullerada de cafè rasa de llevat
Glassatge
100 g de xocolata Lindt 70%
20 g de mantega
Elaboració
Poseu en un bol la xocolata a trossos i dues cullarades d’aigua. Al microones 2 minuts. Afegiu-hi la mantega a trossos i 30 segons al microones. En acabat, barrejar-ho tot bé.
En un altre bol bateu els ous, afegiu-hi el sucre en pluja, la farina i el llevat, i barregeu-ho tot bé. En acabat, afegiu aquesta mescla a la xocolata.
Emmantegueu un motlle de cake i poseu-hi la massa. 6 minuts al microones i, en acabat, deixeu-ho reposar 6 minuts més.
Per al glassatge, poseu en un bol la xocolata a trossos, una cullerada d’aigua i la mantega. Al microones 2 o 3 minuts.
Col·loqueu el pastís en una safata i aboqueu-hi el glassatge al damunt.
Unes postres molt bones i ràpides de fer.
Gràcies Gemma!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada