diumenge, 13 d’octubre del 2013

Pastís de xocolata quart d'hora (microones)

Vaig renunciar a afegir-hi el glassatge i,
com es pot comprovar, no teníem espelmes.
Ingredients


Massa
125 g de xocolata Suchard Bitra
75 g de sucre en pols
50 g de farina
125 g de mantega
3 ous
1 cullerada de cafè rasa de llevat


Glassatge
100 g de xocolata Lindt 70%
20 g de mantega


Elaboració
Poseu en un bol la xocolata a trossos i dues cullarades d’aigua. Al microones 2 minuts. Afegiu-hi la mantega a trossos i 30 segons al microones. En acabat, barrejar-ho tot bé.


En un altre bol bateu els ous, afegiu-hi el sucre en pluja, la farina i el llevat, i barregeu-ho tot bé. En acabat, afegiu aquesta mescla a la xocolata.


Emmantegueu un motlle de cake i poseu-hi la massa. 6 minuts al microones i, en acabat, deixeu-ho reposar 6 minuts més.


Per al glassatge, poseu en un bol la xocolata a trossos, una cullerada d’aigua i la mantega. Al microones 2 o 3 minuts.

Col·loqueu el pastís en una safata i aboqueu-hi el glassatge al damunt.




Unes postres molt bones i ràpides de fer. 

Gràcies Gemma!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada