1 tall de bonítol per persona
1 branca de julivert
1 tomàquet madur no massa gran per persona
½ ceba
2 fulles de llorer
El suc d’una llimona (o la llimona rentada, tallada per la meitat i una mica espremuda)
Sal
Per fer la vinagreta cal:
1 cullerada de ceba picada
1 gra d’all (es pot canviar la ceba i l’all per un parell de cullerades de porro molt picat)
1 cullerada de julivert
1 cullerada de tàperes picades
2 cullerades de vinagre
5 cullerades d’oli
Sal (poca) i pebre
Preparació
Salem els talls de peix i els reservem.
Posem a bullir en una cassola aigua amb la ceba, l’all, el julivert, la llimona i el llorer. Ho deixem bullir a foc lent perquè l’aigua agafi gust. Quan el brou estigui llest, escaldem tres o quatre minuts els talls de peix.
Presentació
Tallem el tomàquet a rodanxes fines i el posem com a base del plat. Sobre del tomàquet posem un tall de peix i hi aboquem la vinagreta. Serviu-ho que el peixen cara sigui calent.
Notes
Es pot aprofitar el brou per fer una sopa...
Notes
Es pot aprofitar el brou per fer una sopa...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada