divendres, 18 d’abril del 2014

Bescuit de xocolata

Sortint a  taula. No sé què va passar amb la foto...

Ingredients
345 g de sucre
5 cullerades de cacau en pols
4 cullerades de farina
1 culleradeta de llevat
4 ous
200 g de mantega (pomada)
200 g de perles de xocolata negra
Extracte de vainilla

Preparació
Tornant de la taula. No tenia perles de xocolata i hi vaig
trencar una rajola de xocolata a la pedra.
Escalfeu el forn a 160 i, mentrestant, mescleu en un bol le sucre, el cacau, la farina i el llevat. En acabat, afegiu-hi els ous batuts, la mantega i la vainilla, i mescleu-ho bé. Per acabar, aneu incorporant les perles de xocolata tot remenant la mescla.
Aboqueu la massa en un motlle i feu-la coure al forn entre 45 i 60 minuts (depèn del forn).

Notes
La recepta original que vaig llegir deia 40-45 minuts de forn, però jo el vaig tenir gairebé una hora. Crec que el forn hauria d'estar una mica més fort, però ho comprovaré la propera vegada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada