diumenge, 18 de maig del 2014

Arròs de bacallà

Ingredients
A la foto es veu més caldós del que ha quedat

400 g d'arròs
400 g bacallà esqueixat
2 cebes mitjanes
4 patates
3 tomàquets madurs
1 l d'aigua bullent (o brou)
100 g de pèsols
Una picada (all, ametlles, safrà)
Sal i pebre

Preparació
Dessalem una mica el bacallà, el marquem a la paella i el reservem.
Tallem les patates a daus i les posem a la cassola a daurar. Quan estiguin gairebé llestes, hi afegim les cebes que haurem tallades petites. Quan la ceba estigui transparent, hi afegim els tomàquets pelats i picats petits. Deixem que el sofregit es concentri i hi afegim el bacallà. Fem un parell de voltes i hi afegim l'arròs. El remenem una mica perquè s'oliï i agafi gust i hi aboquem l'aigua. Rectifiquem de sal i deixem que es faci, més o menys, 15 minuts. A mitja cocció, afegim els pèsols (si ens fa gràcia). Aneu vigilant que no es quedi la cassola sense aigua.

Mentre bull, podeu fer una picada que diluireu amb una mica de suc de la cassola. Afegirem la picada en el darrer minut i espargim una mica d'alfàbrega per sobre. Deixeu reposar la cassola una mica abans de servir el plat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada