diumenge, 18 de maig del 2014

Sardines en escabetx

Ingredients

Sardines
1 branca de farigola
2 fulles de llorer
Pebre en gra
Pebre vermell
Una cabeça d'alls
Oli
Vinagre
Farina

Preparació
Enfarinem les sardines i les fregim una mica en una paella. Les reservem.
Posem el pot on prepararem l'escabetx al foc, hi aboquem l'oli i hi posem la farigola, el llorer els grans de pebre i els alls sense pelar i colpejats. Deixem que vagi agafant gust l'oli. Passada una estona, retirem la cassola (o el que sigui) del foc, hi afegim una cullerada petita de pebre vermell i remenem. Tornem a posar la cassola al foc i hi posem les sardines i hi afegim un gotet de vinagre. Deixem que agafi gust (uns 12 minuts a foc lent).

Nota
La meva mare feia 3/4 de got de vinagre i la resta d'aigua.
Jo acostumo a preferir verat que sardina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada