diumenge, 19 d’octubre del 2014

Amanida d'alvocats i mató

Ingredients
Enciam
Mató
Alvocat
Tomàquet
Oli, sal, pebre, all mòlt, pinyons, cebollí

Preparació
Sobre una base d'enciam (o brots verds, o el que us sembli més bonic en l'immens món de les amanides), esteneu una capa de mató que salpebrareu i li donareu una mica de vidilla amb all mòlt ("guindilla rallada", deia la recepta original, però jo no en tenia) i cebollí. Per sobre, col·loqueu harmoniosament talls de tomàquet i alvocat. Saleu una mica el tomàquet i l'alvocat i acabeu el plat amb un raig d'oli d'oliva.

Com que ami m'agraden molt, vaig espargir uns pinyons lleugerament torrats per sobre que li van acabar de donar el toc.

Notes
L'original de la recepta el trobareu al blog de la Meritxell Tineo, "Sweet, dolç, dulce".

Un plat fresc, ràpid de fer i molt bonic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada