Ingredients (per persona)
1 melva oberta en dos lloms
2 patates
2 cullerades de suc de llimona
Julivert, sal, oli, pebre
Preparació
Bullim les patates i les tallem en discs com d'un centímetre de gruix. Les salpebrem i les posem en una safata per anar al forn greixada.
Sobre les patates posem els lloms de melva, els salpebrem (poca sal) i els ruixem amb el suc de llimona i l'oli, i hi tirem una mica de julivert.
Posem la safata al forn prèviament escalfat (no massa calent) uns quinze minuts.
Notes
A la foto es veu que hi vaig posar pebrot. En tenia mig a la nevera i no el volia veure morir. Les patates les vaig fer al vapor ja tallades (és més ràpid i, com gairebé sempre, tenia pressa). El plat es pot fer amb verat, tonyina o parents. El vaig fer amb melva perquè dissabte va ser la primera vegada a la vida que en veia fora d'una llauna.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada