dimecres, 24 de setembre del 2014

Patates al vapor

Ingredients
Patates
Aigua
Herbes de provença

Preparació
Posem un parell de dits d'aigua en el recipient on prepararem el vapor (jo ho faig en el wok) i hi tirem un pessic d'herbes per a aromatitzar-la. Tapem i deixem que arrenqui el bull. Mentrestant, pelem les patates i les tallem a rodanxes no massa gruixudes (menys d'un centímetre) que anirem posant a la vaporera.

Aquesta mida de rodanxes triguen uns dotze minuts a estar fetes; més gruixudes, més, més primes, menys.

Notes
Em faltava alguna cosa per a acompanyar la carn del dinar i ho he descobert poc abans.

La nota de color és un moniato que tenia a casa (gràcies Andrés per fer-me tastar moniatos al vapor).
Penseu a salpebrar les patates abans de servir-les; un raig doli no els farà mal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada