M'havien dit que el motlle era
de silicona i no! Sort que hi havia
confiança...
|
100 ml de vermut blanc
Un raig de ginebra
Ratlladura de pell de llimona
Olives (si les hi voleu afegir)
3 fulls de gelatina
Preparació
Posem els fulls de gelatina a estovar en aigua freda i mentrestant, escalfem el vermut i la ginebra fins que estiguin tebis (no us passeu) i posem en cada moltlle una mica de la ratlladura de pell de llimona i una oliva (si ens ve de gust; fa maco...).
Escorreu els fulls de gelatina i els tireu en el pot on heu escalfat el vermut. Es desfarà de seguida. Ompliu els motlles i els poseu a la nevera com a mínim un parell d'hores abans de servir-los.
Nota
La recepta original la trobareu en el blog de la Laura "Cuinejar".
Si els motlles no són de silicona, pinteu-los amb una mica d'oli de girasol abans d'omplir-los.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada