![]() |
El meu plat muntat, |
Burgul (50 g per persona)
Brou de verdures (la mateixa quantitat que burgul)
Verdures del brou
Oli, sal, pebre
Carn estofada al curri
Preparació
Fem un brou de verdures. Hi podeu afegir, a més del que tradicionalment hi ha en els brous de verdures, patates, carbassa, carabassó. No ho talleu massa petit i no deixeu que el brou es concentri mot i les verdures quedin massa desfetes. Del brou n'aprofitem molt poca quantitat per fer el cuscús.
Escalfem en un bol prou gran brou que hem de mesclar amb el burgul (no deixem que bulli) i hi aboquem el burgul a poc a poc remenant perquè no faci grumolls. Deixem que es begui tota l'aigua, hi tirem una mica d'oli (o mantega) i el separem amb una forquilla. Jo hi poso unes quantes panses i uns poquets cigrons perquè hi donin un toc de color.
![]() |
Com que no tinc cuscusera... |
A l'hora de servir-lo, fa maco tenir una cuscusera, els que no en tenim, presentem el plat a la taula en tres pots (o safates, o bols): un amb les verdures, un amb la sèmola i l'altre amb la carn.
Notes
La recepta de la carn la teniu aquí.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada