dimecres, 18 de gener del 2017

Carpaccio de xampinyons

Crec que, si es vol que sigui bonic, un plat fosc
i que no sigui rodó donaria molt més joc.        
Ingredients
Xampinyons
All, pebre, sal
Nous, pinyons
Oli, suc de llimona, vinagre balsàmic

Preparació
Jo he comprat els xampinyons laminats. No em veia tallant-los tan finets sense destrossar-me els dits.
He posat les làmines de xampinyó en un bol a macerar amb suc de llimona i un bon raig d'oli. Mentrestant, he tallat en daus l'all i les nous i he torrat una mica els pinyons.
Per emplatar, col·loquem els xampinyons de la millor manera possible i hi anem tirant per sobre les daus d'all, les nous picades i els pinyons torrats, tot ben repartit. Per a acabar, un raig de vinagre de Mòdena, una mica d'oli i jo hi he posat sal negra que tinc a cas i sempre fa bonic.

Notes
Hi ha qui també hi posa daus de poma...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada