dissabte, 18 de març de 2017

Truita de carxofes

Ingredients
1 kg de carxofes
5 ous
Mitja ceba
1 llimona
Oli, sal i pebre

Preparació
Posem un bol amb aigua i el suc d'una llimona (hi podem afegir la pell de la llimona). Traiem les fulles dures i els "pèls" del cor de les carxofes, les tallem en meitats i les anem tirant al bol perquè no es posin negres. Tallem la ceba i la posem en una cassola amb una mica d'oli, mig got d'aigua i les carxofes perquè s'estovin. Això ens costarà entre 20 minuts i mitja hora.

Batem els ous salpebrats i, en acabat, hi afegim les carxofes al bol. Les aixafem una mica amb les varetes i tirem tot plegat ala paella on farem la truita (la tenim amb oli calent).

Deixem que es faci la truita uns cinc minuts per cada banda (o més, segons com ens agradi).