diumenge, 7 de maig del 2017

Biscuit genovesa

Ingredients

3 ous
El pes de 3 ous de sucre
El pes de 2 ous de farina
100 g de mantega
La ratlladura d'una llimona
Mantega i farina per sucar el motlle
Un pessic de sal

Preparació
Separem les clares dels rovells i muntem les clares a punt de neu amb un pessic de sal. Quan tinguem les clares muntades, hi afegirem a poc a poc i remenant sempre amb una cullera de fusta en el mateix sentit, de primer els rovells i, després, el sucre. Això ens ocuparà uns deu minuts. No vol presses!

En acabat, hi afegim la farina a cullerades (sempre remenant amb la cullera de fusta), la ratlladura de llimona i, per acabar, la mantega fossa.

Emmotllem (motlle de plumkake) i al forn suau entre 45 minuts i una hora. Quan estigui fet, esperem una mica i el desemmotllem per deixar-lo refredar sobre una reixa.

Nota
Es pot canviar la llimona per vainilla o canyella si cal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada