dimecres, 24 de maig del 2017

Tronc de lluç al forn

Ingredients
Rondanxes de lluç més aviat gruixudes (el que sol entendre per "tronc")
Patates
Ceba
Sal, oli, pebre

Una picada (sal, 2 grans d'all, nous, julivert, safrà, 1 gotet de vi ranci)

Preparació
Fregim les patates (jo vaig fer-ne les rodanxes una mica més gruixudes del normal perquè aguantessin el forn) i les treirem quan siguin daurades.

Mentre fregim les patates, podem fer la picada. Comencem per picar l'all (amb sal), hi afegim les nous, el julivert i el safrà i, en acabat, el vi.

Quan les patates sigui rosses, les retirem i les col·loquem a la safata del forn i, en la paella, amb el mateix oli, fregim la ceba tallada a rodelles.

Quan la ceba estigui llesta, la repartim per sobre de les patates. Salem i hi posem els talls de lluç i hi aboquem per sobre la picada. Tot plegat, al forn (180º) uns quinze minuts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada