divendres, 28 de juliol de 2017

Rosca de carn

Ingredients

1 base de pizza
2 bistecs
1 pebrot verd
1 ceba mitjana
1 pot de formatge per a untar
Mozzarella
Sal, pebre, ou i orenga

Preparació
Estenem la base de pizza i fem un tall en el centre en forma de creu. Al voltant de la creu ha de quedar una corona circular d'uns quatre dits. En aquesta zona és on col·locarem el farciment.

Primer, hi estenem el formatge per a untar, després, hi posem els bistecs fregits i tallts a tires. Per sobre, hi estenem la ceba ben tova i transparent. Sobre la ceba, col·loquem el pebrot fregit i tallat a tires i ho tapem tot amb talls de mozzarella. Si no heu salpebrat cada ingreedient, ho podeu fer ara. Cada capa ha d'ocupar tota la corona.

Per a acabar, aixequem els quatre triangles que s'han format amb els talls i els enganxem a l'extrem de la massa aixecnt-la una mica. Pintem la superfície amb ou i hi espolsem orenga.

Uns vint minuts al forn fort (200º).

Nota
Es menja tallant-ne porcions i sucant-los en salsa de formatge.

Vaig veure la recepta a Twitter (crec que el compte es diu 30seconds recipes) i em va semblar que l'havia de fer