divendres, 28 de juliol del 2017

Salsa per a mandonguilles

Ingredients
Ceba
Pebrot verd
Pastanaga
2 cullerades de farina
2 gots de brou de carn
1 got petit de vi blanc
Sal i pebre

Preparació
Colem l'oli de fregir les mandonguilles i posem la ceba tallada petita a estovar. Passada una estona, hi afegim el pebrot i la pastanaga tallats en juliana. Deixem que s'estovin i, quan estiguin llestos, salpebrem i triturem la mescla. La tornem a la cassola i hi afegim la farina remenant perquè no faci grumolls. Quan s'hagi incorporat la farina, tirem el got de vi i esperem que s'evapori l'alcohol, hi afegim el brou i deixem que bulli a foc suau uns deu minuts.

Notes
Les mandonguilles les vaig preparar a partir de la recepta de carn picada que faig servir sovint.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada