dimecres, 12 de juliol de 2017

Magdalenes

Ingredients
No tinc motlle bonic de magdalena XXL

5 ous
200 g de sucre
200 g de farina
1 cullerada de llevat en pols
180 g de mantega fosa (pero no calenta)
Ratlladura de llimona o vainilla o canyella per perfumar

Preparació
Escalfem el forn a 200 g i, mentre s'escalfa, blanquegem els ous amb el sucre. Després, hi afegim el que hàgim triat per perfumar les magadalenes. Mesclem la farina amb el llevat i l'afegim, tamisat, a la mescla i, quan ja l'hàgim incorporada, afegim la mantega. Deixem reposar la massa cinc minuts i anem omplint els motlles de magdalena.

Enfornem entre vuit i deu minuts segons les dimensions dels motlles

Notes
També es pot fer una supermagdalena que queda boníssima (cal més forn, uns vint minuts). M'agrada molt fer les magdalenes grosses (per menjar-ne tota la família) perquè les recordo de la pastisseria d'un amic, el Ramon (si teniu Facebook, visiteu la seva pàgina), que les feia (o fa) boníssimes!

Us recomano que visiteu la botiga, treballa la xocolata que fa por i tot!