dimecres, 12 de juliol del 2017

Crema de meló amb pernil

Ingredients
Els espàrrecs eren el segon plat.
Senzill i fresquet: un tall de pernil una mica
passat per la paella, espàrrecs i crema de vinagre
de módena.
  • 1 meló Cantaloup (arriba bé per a dues/tres persones)
  • 250 ml de brou vegetal
  • 1/2 copa d'oporto (o de cognac)
  • 2 iogurs (perquè no faig servir mai crema de llet)


Preparació
Es cou la polpa del meló (tallada a trossets) en el brou. Quan comenci a bullir, hi afegiu  l'oporto, la sal i el pebre i deixeu que cogui uns minuts.

Tritureu la mescla i deixeu-la refredar. Quan estigui freda, hi afegiu els iogurs i poseu la crema a la nevera fins al moment de servir-la.

Notes

Se serveix amb encenalls de pernil salat per sobre. El darrer dia que vaig fer aquest plat vaig passar els talls de pernil per la paella un moment i els encenalls guanyen molt de gust.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada