divendres, 7 de juliol del 2017

Coca de llardons

Ingredients

Pasta de full rectangular
Llardons
Sucre
1 rovell d'ou
Pinyons i ametlles per decorar

Preparació
Andem aixafant els llardons amb una mica de sucre. Com més desfets estiguin, més prima podrà quedar la coca.

Estirem la pasta de full i, en una de les meitats col·loquem els llardons aixafats deixant un marge per la banda exterior per poder segellar la coca. Pleguem la pasta de full que taparà els llardons i amb una forquilla ajuntem les vores perquè no s'obri.

Pintem la part superior amb el rovell i decorem la coca amb sucre, ametlles i pinyons.

Enfornem uns 20 minuts a 200 graus.

Nota
La primera em va quedar més reeixida. En fer aquesta, vaig cometre l'errada de mirar el forn abans d'acabar la cocció i em va semblar que no es daurava... Vaig encendre el grill. Decisió errònia!

1 comentari: