dilluns, 11 de setembre de 2017

Cookies

Ingredients
150 g de xocolaat fondant
300 g de farina
120 g de mantega
110 g de sucre blanc i 110 g de sucre moré
100 g de nous
1 culleradeta de llevat en pols

Preparació
Estovem la mantega i la batem en un bol amb el sure fins que quedi una massa cremosa. Hi afegim l'ou batut i remenem, i, en acabat,anem afegint amb el tamís la farina mesclada amb el llevat a poc a poc. Anar fent fins que s'hi incorpori del tot.

Quan tinguem la massa feta, hi afegim les nous picades (no massa fines) i la xocolata trancada en trossos petits.

Deixem la massa a la nevera aproximadament una hora i ja podem començar a enfornar les galetes. Untem una placa del forn amb mantega (o treballem sobre una placa de silicona) i comencem a dipositar-hi boletes fetes amb la massa (la mida dependrà de com volem que siguin de grans) prou separades perquè no es toquin quan comencin a expandir-se.

Les galetes han d'estar al forn suau uns 10/15 minuts (s'han de daurar).

Notes
Com que a la meva filla petita no li agrada la xocolata, vaig fer tres parts de massa. En una vaig mesclar xocolata, en l'altra, panses, i en la tercera no hi vaig posar res.

Com que no tenia sucre moré, les cookies no han quedat tan fosques com a les fotos de les revistes, però estaven molt bones.

Les galetes aguanten uns quants dies en una llauna si tanca bé.