dissabte, 3 de febrer del 2018

Pizza de ceba

Ingredients
Base de pizza
Ceba
Tomàquets raf
Oli, sal, pebre

Preparació
Tallem les cebes en rodanxes més aviat finetes i les posem a la paella perquè s'estovin. Això no vol pressa. Mentrestant, tallem els tomàquets en rodanxes primes i els estenem sobre la base de la pizza. Posem a escalfar el forn una mica abans que la ceba estigui llesta i, quan ja estigui tova i transparent, però no cremada, la traiem de la paella i l'estenem sobre els tomàquets. Posem la pizza al centre del forn uns 12 minuts i ja tenim el sopar.

Notes
Evidentment, es pot fer la base de la pizza a mà, però no tenia temps.

Quan poso l'oli per fer la ceba, sempre hi afegeixo un pessic d'herbes de provença perquè hi deixin una mica d'aroma.

Aquesta pizza la vaig menjar fa molts anys en un restaurant prop de Tarragona (crec que es deia El Trull) i em sembla que no duia tomàquet, només ceba, molta ceba, però no em vaig atrevir a fer-la així a casa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada