dissabte, 1 de setembre del 2018

Botifarra del perol esparracada amb fessols de Santa Pau

Ingredients
Fessols
Botifarra del perol
Oli, sal, pebre
Allioli

Preparació
Pelem la botifarra i la tallem amb l'espàtula de fusta en trossos no gaire grans. Escalfem oli en una cassola, hi tirem la botifarra i l'esparraquem; és a dir, l'anem aixafant fins que quedi desengrunada.

Quan la botifarra sigui una massa d'engrunes, hi afegim els fessols, els salpebrem i fem unes voltes perquè quedi tot ben barrejat. Ja ho tindríem.

Notes
Podeu aromatitzar l'oli abans de posar-hi la botifarra amb uns grans d'all i/o amb romaní.
La botifarra no s'ha de fregir, només engrunar i escalfar.
Es pot acabar el plat amb all i oli, amb un raig d'oli i julivert (i all trinxat), amb una mica de tòfona ratllada...

Avui, he afegit uns talls de cansalada al fons del plat per si de cas no hi havia prou colesterol...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada