dijous, 7 de març de 2019

Arròs amb conill

Ingredients
600 g d'arròs ("una tassa de cafè per persona" com diu la cançó)
900 g de conill
1 ceba
1 pebrot vermell
4 tomàquets madurs
100 g de pèssols
3 grans d'all
Oli, sal, un litre i mig d'aigua, uns brins de safrà i unes ametlles torrades.

Preparació
Salem i sofregim el conill tallat a trossos i, quan estigui daurat, el reservem. En el mateix oli, sofregim la ceba que tindrem molt picada. Una mica després de posar a sofregir la ceba, afegim a la cassola el pebrot tallat a daus petits i quan la ceba comenci a estar feta, hi afegim el tomaquet ratllat. Deixem concentrar el sofegit i, quan el tinguem al punt, afegim el conill a la cassola i l'arròs. Remenem tot plegat perquè l'arròs s'oliï i hi afegim l'aigua bullent. Quan torni a arrencar el bull, abaixem el foc i deixem que l'arròs es begui l'aigua. Una mica abans d'acabar, afegim els pèssols i una picada feta amb el safrà, els alls i les atmelles (que deixatarem amb el brou de la cocció).

Notes
Jo vaig afegir un parell de grans d'all molt picats amb el tomàquet, i un pessic d'herbes i una mica de conyac.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada