dimarts, 26 de març del 2019

Rap a la sal

Ingredients
The beast! La safata és mida estàndard del forn

Rap
Sal per enfornar
Aigua
Farigola

Preparació
Fem una pasta amb la sal i una mica, molt poca, aigua. Ens ha de quedar una cosa com sorra de la platja. Es tracta d'aconseguir que la sal sigui mal·leable.
Al fons de la platra del forn, hi posem una capa prima de sal. Sobre aquesta capa, un parell de branquetes de farigola i el rap. Ho cobrim tot amb una altra capa de sal i cap al forn.

El rap necessita, aproximadament, 40 minuts de forn a 200º per fer-se.

Notes
El rap de la foto era la mare de tots els raps. Pesava una mica més de set quilos!
Es pot acompanyar amb unes patates fetes en papillote (les enfornem en una safata sota la del rap) o amb verdures tallades i amb una mica d'oli (les fem com les patates) i amb un alllioli suau o simplement amb un raig d'oli sobre el peix.
Alerta: el forn fa minvar bastant el rap...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada