dijous, 18 d’abril del 2019

Coca de sardines

Ingredients

125 g de farina
45 g de mantega
Sardines
Tomàquets
Cebes
Aigua, sal, oli, pebre, orenga, farigola

Preparació
Mentre fem la massa, podem estovar les cebes.
Fem la massa posant la mantega a dauets, i una mica fossa, en un bol amb la farina i una mica de sal. Cal anar barrejant els ingredients amb els dits fin que ens quedi la mescla com si fos sorra. Ara, afegim de mica en mica aigua a la mescla per a aconseguir una bola plàstica amb pinta de massa de coca. Estirem la bola amb el corró i la couem al forn (150º uns vuit o deu minuts) fins que es dauri.

Mentre fem la massa, podem estovar les cebes.

Farcim la coca. Posem els tomàquets sense pell i tallats molt fins sobe la massa i els amanim amb sal, pebre, oli, orenga i farigola. Per sobre, la ceba i al capdamunt, les sardines netes, escatades i tallades en filets. Salem i enfornem enre cinc i deu minuts a 180º.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada