dissabte, 21 de març del 2020

Cintes amb romaní

Ingredients
100 g de cintes per persona
Una ceba
Tres grans d'all
Una branca de romaní (que desfullarem)
Una branca de romaní per guarnir el plat
Una tassa de tomàquet concentrat
Un tomàquet pelat tallat a daus petits
Sal, oli, aigua, formatge ratllat

Preparació
Posem l'aigua a bullir per a preparar les cintes com indiqui el paquet. Mentrestant, preparem la salsa. Piquem ben petits la ceba i l'all i els posem a estovar en oli ben calent juntament amb les fulles de romaní (procureu que quedin petites). Quan la ceba tingui color, afegim a la paella el tomàquet concentrat i deiem que redueixi la salsa. Si deixem la salsa massa estona al foc, amargarà una mica...

A l'hora de servir el plat, per sobre de les cintes hi posem una mica de salsa (penseu que queda reduïda) i els daus de tomàquet. El formatge ratllat ja va a gustos.

Notes
Avui he fet el plat amb espaguetti perquè no tenia cintes i la salsa es veu molt repartida perquè n'he feta per quatre i erem dos a menjar-ne... (les proporcions indicades són per quatre plats).

Jo he afegit una culleradeta d'harissa al tomaquet per donar-li una mica de vida.

El plat es pot menjar calent o tebi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada