dimecres, 22 d’abril del 2020

Cigrons ofegats

Ingredients
500 g de cigrons
1 ceba grossa
2 grans d'all
Brou de carn 1/10 de litre
Llard
Pernil salat o carnsalada
2 rovells d'ou
2 cullerades de farina
Sal
Julivert

Preparació
Desfem el llard en una cassola i hi posem la ceba i l'all tallts en juliana fins que quedin transparents. Quan tinguem la ceba a mig fer, hi afegim el julivert cisellat. Quan la ceba estigui llesta, hi afegim el pernil (o la carnsalada) tallat a daus petits i remenem. Quanho tinguem benmesclat, hi afegim els cigrons i deiem que agafin gust. Després, hi afegim la farina i la remenem i, en acabat, el brou i deixem que vagi fent tapat a poc foc uns deu minuts. Per a acabar, hi afegim els dos rovells d'ou batuts amb una mica d'aigua, remenem i servim calent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada