dimecres, 7 d’octubre del 2020

Llonzes de porc amb salsa de vi

Ingredients (per persona, aproximadament)



2 llonzes
1 gra d'all
Mig got de vi blanc
1 cullerada petita de farina
Un quart de pastilla de brou
Oli, sal i pebre

Preparació
Salpebrem les llonzes i les enfarinem. En una paella, posem a escalfar oli i daurem les llonzes. En acabat, les reservem. A la mateixa paella (o en una cassola, si feu el plat per a molta gent), poseu a daurar els alls ben trinxats i, mentrestant, mescleu el vi la farina i la pastilla de brou i aboqueu-ho tot sobre els alls abans no es cremin. Remenem fins a obtenir una salsa espesa i hi afegim la carn. Tapem i deixem que bulli a poc foc fins que la carn estigui feta (calculeu uns trenta minuts).

Notes
A la foto no es veu gaire la salsa, perquè hi havia molta carn. Queda més líquida que una beixamel, de color caramel clar. Si deixes evaporar correctament l'alcohol, no hi ha problema perquè en mengin els nens (els meus la van devorar).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada