dimarts, 13 d’octubre del 2020

Arròs de verdures



Ingredients
Arròs
2 cebes
4 grans d'all
4 pastanagues
4 tomàquets madurs
2 pebrot verd
1 carabassó
Pèssols
Rovellons
1 l de brou de verdures
Oli, sal, safrà, pebre

Preparació
Posem l'oli a escalfar a la paella i mentrestant, filetegem els grans d'all. Els posem a la paella i, abans que agafin color, hi afegim la ceba tallada a tires i un polsim de sal. Quan la ceba comenci a estar transparent, hi afegim la pastanaga, el pebrot i el carabassó tallats a bastonets i els deixem sofregir a foc baix.

Mentre es fa el sofregit, escalfem el forn a 180º i, quan ho tinguem tot sofregit, hi afegim els rovellons tallats petits. Els deixem que es facin un parell de minuts i hi afegim el tomàquet ratllat i salpebrem. Quan el tomàquet ja hagi reduït prou, tirem una mica de safrà i remenem. Afegim l'arrós i el remenem una mica perquè es pringui i agafi gust i ara sí que podem afegir-hi el brou. Al començament, ben bé fins a mitja cocció, deixem el foc fort i just abans de baixar-lo, afegim a la paella els pèssols. Ara traslladem la paella al forn i hi acabem la cocció.

Abans de servir l'arròs, el deixarem reposar tapat un parell de minuts.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada