dimarts, 13 d’octubre de 2020

Patates amb salsitxes (una frivolitée)


Ingredients

Patates
Salsitxes
Sal, pebre, oli, julivert, all

Preparació
Pelem les patates i les foradem amb l'arrencacors de poma per poder-hi passar una salsitxa pel forat.

Oliem la safata del forn, hi col·loquem les patates i els retalls de patata. Salpebrem, espargim all trinxat i julivert i ho mullem tot amb oli. Posem la safata al forn a uns 180º. Passat un quart, girem les patates i les tornem a salpebrar (i l'all i el julivert) i les mullem amb el suc de la safata. Ara, les deixarem mitja hora mes i les anirem ruixant amb el suc de la safata de tant en tant.

Notes
Jo hi he afegit verdures perquè m'agraden els colors als plats. Com veieu, hi ha dues salsitxes per patata. Vaig pensar que si només n'hi posava una, els nens em mossegarien...

Cap comentari:

Publica un comentari