dimarts, 24 de novembre del 2020

Cigrons amb botifarra negra

Ingredients
Cigrons
Botifarra negra
Rovellons
Ceba
Oli, all, julivert, pebre negre, sal

Preparació
Tallem la ceba i la posem a estovar en l'oli mentre escorrem els cigrons i engrunem la botifarra.
En una paella a banda, saltem els rovellons amb all i julivert i una mica sal.
Quan la ceba estigui llesta, hi afegim la botifarra engrunada i l'acabem de desfer mentre s'integra amb la ceba. En acabat, hi afegim els cigrons, salpebrem i ho mesclem tot. Abans d'emplatar, tirem una mica de julivert per sobre.

Notes
Jo vaig posar una mica de carabassó tallat en bastonets amb la ceba, sobretot, perquè en tenia a la nevera.
No sé si els rovellons quedarien bons fent-los abans o després de la botifarra. En tot cas, em va fer por trencar-los quan posés la resta d'ingredients i, també, que perdéssin gust en estar mesclat amb tot de coses.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada