dijous, 28 de gener del 2021

Sopa de cigrons


Ingredients

2 cebes
1 porro
1 cullerada de cafè de gingebre
2 tomàquets ratllats
3 patates
1 pot de cigrons cuits
1 cullerada de cafè de raz-el-hanout
1 litre de brou de vedures
Unes fulles d'espinacs
2 ous durs

Preparació
En primer lloc, preparem el sofregit. Tallem la ceba i el porro ben petits i els posem a estovar a l'olla amb oli calent. El foc baix. Quan tinguem la ceba transparent, hi afegim la cullerada de gengibre i remenem; immediatament, hi afegim el tomàquet i el raz-el-hanout i salpebrem. Deixem que el tomàquet s'enfosqueixi, uns deu minuts i ja hi podrem afegir les patates tallades a daus i el brou. Deixem que bulli a foc baix uns vint minuts. Hi afegim els cigrons i deixem que bulli tot plegat uns cinc minuts més.

Mentre bullen les patates, preparem els ous durs (ja sabeu, 12 minuts en aigua bullent amb sal), els pelem i els tallem petits.

Quan la sopa estigui llesta, apaguem el foc i hi afegim les fulles d'espinacs, remenem i ja tenim la sopa llesta per servir. Només caldrà afegir una mica d'ou dur a cada plat.

Notes
La recepta original és de la revista Cuines i és una mica diferent. Jo l'he adaptada al que tinc a casa. Tampoc ha servit perquè la petita apreciï els cigrons...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada