dijous, 20 de maig del 2021

Botifarra al forn

Ingredients
Botifarra
Patates
Ceba
Tomàquet
Una picada d'all i julivert
Una cervesa
Oli, llorer, farigola, sal i pebre

Preparació
Pelem les patates i les tallem a rodanxes primes. Pelem la ceba i la tallem a rodelles primes. Fem tres o quare rodanxes amb el tomàquet. Ja tenim tots els elements. Ara es tracta de fer una capa de patates a la safata del forn, oliar-la i salpebrar-la. Posar per sobre les rodelles de ceba i les rodanxes de tomàquet; oliar-les i salpebrar-les. Al cim, la botifarra, la branqueta de farigola i les fulles de llorer. Salpebrem i oliem una mica la botifarra.

Posem la safata al forn a 180º amb escalfor per sobre i per sota. Passats uns vint minuts, girem la botifarra i la reguem amb la cervesa (guardeu-ne una mica per a deixatar la picada). Preparem la picada que posarem sobre la botifarra quan faltin cinc minuts per apagar el forn. Si us agrada que es vegi la botifarra torrada, acabeu el plat al grill.

Notes
Sense la ceba hi haurà menys problemes. Es pot canviar la cervesa per una copa de vi.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada