dimarts, 5 de desembre del 2023

Mousse de cafè

Ingredients
35 g de cafè soluble
120 g de sucre
140 ml d'aigua
400 ml de nata per muntar
80 g de llet condensada
Xocolata i galetes per guarnir el plat.

Preparació
Dissolem el cafè en l'aigua, hi afegim el sucre, remenem i amb les varetes, ho fem muntar tot plegat fins que tingui una mica de consistència.

En un bol a banda, muntem la nata i quan la tinguem ben consistent, hi afegim la llet condensada. Recordeu que la nata muntada s'ha de tractar amb molta suavitat.

Ara ja tenim els ingredients.Només ens queda abocar la nata sobre el cafè i amb una espàtula i paciència unificar la cosa.

Per muntar les postres, posem mig got de mousse, ratllem una galeta a sobre per fer una capa fina de separació i, a sobre, hi posem l'altra meitat de mousse. Guarnim amb xocolata tallada a tires petites.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada