dimecres, 21 de febrer del 2024

Cloïsses al vi blanc

Ingredients
500 g de cloïsses
20 g de farina
2 grans d'all
Julivert
200 ml de vi blanc
125 ml de brou de peix
Aigua, sal, oli

Preparació
Deixarem les cloïsses una estona en un bol amb aigua freda i sal perquè deixin anar la sorra. Mentrestant, al got de la batedora preparem la salsa. Hi posem l'all, el julivert, dues cullerades d'oli i tres d'aigua. No passa res si no queda tot ben triturat. Posem la salsa en una cassola a mig foc i. quan ja no quedi aigua, hi afegim la farina. Remenem bé durant uns tres minuts i hi afegim el vi blanc. Lliguem la salsa. Hi afegim el brou i, quan arrenqui el bull, hi afegim les cloïsses i tapem. Tres o quatre minuts i ja ho tindríem.

Nota
Recordeu de descartar les cloïsses que no s'obrin.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada