Salmó
Arròs basmati
All
Pebre de colors
Gingebre
Sal
1 copa de vi blanc (no massa plena)
Llet de coco
Cibulet
1 llima
Coriandre en pols
Fulles d'alfàbrega
Xili en pols (o algun picant vermellós)
Preparació
Salpebrem el peix, trinxem l'all i el repartim per sobre de les rodanxes, el mateix fem amb el gingebre, el cibulet, el xili i la ratlladura de la pell de la llima. En acabat, mullem el peix amb llet de coco, el suc de la llima i el vi.
Ara, deixem que el peix agafi gust mentre escalfem el forn a 200º. A la safata on l'enfornarem, fem una base amb fulles d'alfàbrega i posem el peix a sobre regat amb els sucs.
Aquest plat demana uns deu minuts de forn.
Per acompanyar, l'arròs basmati té aquell extra d'aroma que acabarà d'arrodonir el plat.
Notes
La llet de coco i el vi blanc han d'arribar per mullar el peix sense passar-nos.
Les fulles d'alfàbrega són per cobrir el fons de la safata. També queda bé unes fulles d'espinac. El dia del salmó no tenia ni l'una ni l'altra i vaig posar al fons de la safata alfàbrega seca i no compensa: no es nota que hi és.
Uns dies després de fer el plat amb salmó, el vaig cuinar amb lluç i també queda bé.
Vaig canviar el xili en pols per una mescla que en diuen "Arrabiata" (que vaig trobar al Lidl).
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada