Com que potser que us costi de trobar la recepta, us la copio aquí sota:
Ingredients (per 4 persones)
2 llamineres de porc
1 escarola
6 tomàquets pelats
350 g de cigrons cuits
2 branques d'orenga (o qualsevol altra herba
aromàtica)
Crema balsàmica de Mòdena.
Oli d'oliva
Sal
Sucre en pols
Preparació

Tallem la part més blanca de l'escarola amb
les mans i la barregem amb els cigrons cuits.
Hi afegim el tomàquet i n'aprofitem l'oli per
amanir.
Tallem la llaminera a daus grossos i la coem a
la planxa.
Fregim les fulles més verdes de l'escarola i
les escorrem. Les posem sobre paper absorbent i les espolsem amb sucre en pols.
A la base del plat hi posem crema balsàmica de
Mòdena, a sobre els daus de llaminera, una mica de flor de sal i les fulles de
l'escarola fregida.
Acompanyem amb l'amanida de cigrons i
tomàquet.
Servim immediatament.
Nota
He tornat a fer la recepta i hi he canviat les fulles d'escarola del guarniment per fulles de col. Trobo que tenen més consistència i més gust. El vi amb que vam acompanyar el plat, també hi va ajudar.
Nota

Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada