Ingredients

5 patates
2 cebes
3 tomàquets
1 fulla de llorer
1 branca de farigola
2 fulles de llorer
5 grans d’all
Sal, oli i pebre
Preparació
Mulleu amb oli d’oliva una safata per anar al forn i hi col·loqueu les patates tallades a rodanxes fines, el tomàquet (també a rodanxes), la ceba, tallada en rodelles i l’all molt picadet. Repartim per sobre la farigola cisellada i les fulles de llorer. Ho salpebrem, hi aboquem un bon raig d’oli i ho posem al forn uns quinze minuts a mitja potència.
Mentrestant, rentem i eixuguem el llobarro i salem una mica.
Traiem la safata del forn i hi posem el llobarro sobre les verdures i un altre cop al forn a mitja potència un quart d’hora.
Jo poso un raig de conyac sobre el llobarro en el moment d’enfornar-lo.
De vegades hi poso llimona (com a la foto), però no sempre. També he fet aquest plat amb lloms de salmó i aleshores poso una mica de mantega i pa ratllat sobre la pell perquè quedi cruixent.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada