![]() |
Acabat de sortir del forn. Com veieu he aprofitat fins i tot la ventresca |
Lluç tallat a rodanxes
Tomàquets grans i madurs
Ceba
Formatge ratllat (gruyère)
Sal, oli, pebre.
Preparació
Poseu una mica d'oli al fons de la safata del forn (o de la font que fareu servir per enfornar el peix). Renteu i eixugueu les rodanxes de lluç, poseu-les a la safata, salpebreu-les lleugerament i mulleu-les amb una mica d'oli.
Talleu la ceba en rodanxes fines i poseu-ne una sobre cada tall de peix.
Talleu el tomàquet en rodanxes i poseu-ne una sobre la ceba en cada tall de peix. Tireu per sobre el formatge ratllat.
Poseu la safata al forn (que ja haureu escalfat), amb foc suau, uns 25 minuts.
Notes
La recepta original deia de pelar els tomàquets, buidar-los de llavors i posar-ne mig en cada tall de peix.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada