Ingredients
![]() |
Jo sóc molt panarra, per això hi ha tanta vinagreta |
24 porros tendres
Sal
Oli d’oliva
Per a la vinagreta
1 gra d’all
Mig tomàquet
Julivert
Cebollí
Vinagre de sidra
Sal
Pebre
Oli d’oliva
Preparació
Netegem els porros de les arrels i la part verda, els rentem, els lliguem de sis en sis (una ració) i els fem bullir una mitja hora en aigua amb sal i oli a poc foc (poc foc i lligats per poder-los treure de l'aigua amb un aspecte agradable).
Mentre fem bullir els porros, preparem la vinagreta. Hem de picar el gra d’all, cisellar el julivert i tallar el cebollí ben petit. El tomàquet el ratllem. Hi afegim l’oli, la sal, el pebre i el vinagre i ho remenem tot ben remenat.
Notes
Jo canvio el tomàquet per concentrat de tomàquet i hi afegeixo una punta d’harissa per donar una mica d’alegria al plat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada