1 magret d’ànec
Cuscús
Sal i pebre
Salsa de nabius
Preparació
Comencem per l'acompanyament perquè el magret aviat el tenim fet. La salsa de nabius la vaig fer pel mètode ràpid (a partir de
melmelada) i el cus-cus... no té secret.
Per a fer el magret, com sempre, farem uns
talls (no massa fondos!) a la part de la pell i el greix i el salpebrarem per
les dues cares. Posem a escalfar la paella i posem el magret per la part de la
pell un parell de minuts (foc fort). Retirem el greix de la paella, girem el
magret (sense punxar-lo) i el deixem un parel de minuts per l’altra banda (si
cal , tornem a retirar l'excés de greix). Tornem a girar el magret perquè es
faci una mica més la part greixosa i, en principi, ja ho tenim. Només cal
tallar-lo finet.
Si a algú no li agrada que quedi “sagnant”,
tornem a posar a la paella amb la mica de greix que hi queda, els talls i els
fem unes voltes.
Nota
El plat es munta en tres zones: magret, salsa
i cus-cus. Unes branques de cibulet sempre fan bonic.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada