dimecres, 27 d’agost del 2014

Salsa putanesca

Confesso que vaig cuinar el plat pel nom...
Ingredients
600 g de tomàquets pelats
3 o 4 grans d'all
1 llauna d'anxoves
2 cullerades de tàperes
5 cullerades d'olives negres
un tros de bitxo (o similar)
2 cullerades de julivert picat
1 cullerada d'herbes aromàtiques
Oli, sal

Preparació
Posem oli a escalfar en una paella, baixem el foc i hi aboquem els alls picats, abans que agafin color, hi afegim les herbes. Remenem perquè deixin anar l'aroma i hi afegim les anxoves picades. Les aixafem i remenem. Afegim el tomàquet, les olives espinyolades i picades, les tàperes picades i el bitxo (si voleu que quedi picant). Deixeu que vagi fent uns vint minuts tapat.

Notes

Podeu afegir una part de l'oli de les anxoves si voleu que tingui més gust.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada