![]() |
Confesso que vaig cuinar el plat pel nom... |
Ingredients
600 g de tomàquets pelats
3 o 4 grans d'all
1 llauna d'anxoves
2 cullerades de tàperes
5 cullerades d'olives negres
un tros de bitxo (o similar)
2 cullerades de julivert picat
1 cullerada d'herbes aromàtiques
Oli, sal
Preparació
Posem oli a escalfar en una paella, baixem el foc i hi
aboquem els alls picats, abans que agafin color, hi afegim les herbes. Remenem
perquè deixin anar l'aroma i hi afegim les anxoves picades. Les aixafem i
remenem. Afegim el tomàquet, les olives espinyolades i picades, les tàperes
picades i el bitxo (si voleu que quedi picant). Deixeu que vagi fent uns vint
minuts tapat.
Notes
Podeu afegir una part de l'oli de les anxoves si voleu que
tingui més gust.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada