![]() |
Suposo que, honradament, ha de quedar més caldós. Ara, estava bo. |
1 manat d'espàrrecs
2 llesques de pa fregit
3 cullerades de vinagre
2 grans d'all
1 got d'aigua calenta
Oli, sal, julivert i mitja cullerada de pebre vermell
Preparació
Tallem els espàrrecs en trossos d'uns quatre centímetres (fins on els vulguem aprofitar) i els rentem. En una paella, escalfem oli i daurem els grans d'all (els reservem); en el mateix oli, fregim el pa. Posem el pa fregit i els grans d'all daurats al morter. Els piquem.
Ara ofeguem els espàrrecs un parell de minuts i, amb la paella fora del foc, hi tirem el pebre i remenem. Aboquem l'aigua per sobre dels espàrrecs, tapem i deixem que es faci tot plegat una hora, més o menys, remenant de tant en tant perquè no s'enganxi.
Amb el vinagre i una mica de líquid de fer bullir els espàrrecs, estovem la mescla del morter, la salem i la tirem per sobre dels espàrrecs. Deixem fer uns minutets, tirem per sobre el julivert i servim.
Notes
Jo ho vaig fer tot a la paella, però a la recepta original demanava una cassola per fer bullir els espàrrecs. A mi em va faltar aigua, potser perquè la tapa de la paella no era massa bona...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada